Detachering / ZZP

Ervaring op doen bij toonaangevende organisaties

Wil jij ervaring op doen binnen verschillende organisaties? Wil je niet alleen op “de winkel passen” maar elke dag het verschil maken? Dan is detachering iets voor jou!

Als gedetacheerde krijg jij de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende organisaties in diverse branches. Je wordt ingezet om tijdelijk extra capaciteit of kennis te leveren. Omdat jouw ontwikkeling centraal staat bieden wij jou uitdagende en gevarieerde opdrachten aangepast op jouw niveau. Jij moet jezelf immers kunnen ontwikkelen tot een allround specialist binnen jouw vakgebied.

Naast interessante opdrachten hechten wij waarde aan kennisdeling. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten met onze gedetacheerde medewerkers waarin onderling kennis wordt uitgewisseld. Tevens faciliteren wij diverse opleidingen en trainingen vanuit onze eigen academie en werken wij samen met meerdere externe opleidingsinstanties.

Om het maximale uit jouw detacheringscarrière te halen krijg je bij aanvang dienstverband direct een fieldmanager toegewezen. Samen met deze persoon formuleer je een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw carrière naar een hoger plan te brengen.

Werken als ZZP'er

Voor aanvragen met betrekking tot zwaardere kennis- en capaciteitenvraagstukken werken wij intensief samen met ZZP’ers. Als ZZP’er ben je ondernemend ingesteld en werk je continue aan jouw trackrecord. De verwachtingen van opdrachtgevers ten aanzien van de ZZP’er zijn vaak hoog. Men moet direct inzetbaar zijn. Daarnaast wordt er een ruime mate van kennis en ervaring verwacht. Flexibiliteit is dus gewenst!

Your Professionals zorgt voor interessante opdrachten bij haar opdrachtgevers. Wij voorzien de ZZP’er van heldere informatie met betrekking tot het bedrijf en de opdracht. Tevens dragen wij zorg voor de modelovereenkomsten en het gehele administratieve proces inclusief betalingen. Door middel van heldere afspraken, transparante overeenkomsten en vooraf afgestemd proces kunnen we snel acteren op aanvragen uit de markt.


Ga jij voor succes?Werken voor Your Professionals betekent een boost voor je carrière. Dagelijks werken onze professionals voor toonaangevende opdrachtgevers. 
Pas jij bij Your Professionals?Behoor jij tot de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij aansprekende organisaties? Vast of interim? Dan willen we jou graag leren kennen. 
Blijf op de hoogteWil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor onze jobalert en ontvang wekelijks de vacatures op basis van jouw voorkeuren.