Werving & Selectie

De volgende stap in je carrière

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière dan kan Your Professionals jou daar bij adviseren en begeleiden. Overstappen naar een ander bedrijf is een hele stap. Het vertrouwde achter je laten en de relatieve onzekerheid tegemoet. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat stilstaan vaak achteruit gang is en een nieuwe stap vaak vele nieuwe deuren opent.

Inventarisatie van jouw wensen

Om het proces van “overstappen” zo goed mogelijk te begeleiden vinden wij het belangrijk om je face to face te spreken. Het gaat immers niet alleen om opleiding en ervaring maar ook om andere zaken. Een groot deel van de dag ben je met collega’s en maak je deel uit van een bedrijfscultuur. Bij een overstap moet je zeker weten dat dit bedrijf bij jou past!

Een CV is het uitgangspunt. Op basis van deze gegevens gaan we een gesprek plannen. Waarom? Omdat we geloven dat de dieperliggende vragen en wensen niet verwoord kunnen worden op een A4. We willen graag weten wat jou echt drijft, waar jouw ambities liggen, wat jij absoluut niet wilt en wat voor jou de ideale baan zou kunnen zijn. Op basis hiervan zijn onze consultants in staat de beste match te maken tussen jou, de functie en het bedrijf.

Gesprekken planning

Op basis van de meeting en screening zullen wij je voordragen bij onze opdrachtgever. Wij doen dit met een begeleidend schrijven. Hierin staan onze bevindingen en waarom wij jou geschikt vinden voor de functie en het bedrijf. Op het moment dat de opdrachtgever zich hierin kan vinden zullen wij zsm mogelijk een gesprek bij de opdrachtgever opzetten.


Ga jij voor succes?Werken voor Your Professionals betekent een boost voor je carrière. Dagelijks werken onze professionals voor toonaangevende opdrachtgevers. 
Pas jij bij Your Professionals?Behoor jij tot de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij aansprekende organisaties? Vast of interim? Dan willen we jou graag leren kennen. 
Blijf op de hoogteWil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor onze jobalert en ontvang wekelijks de vacatures op basis van jouw voorkeuren.