Opleidingen

Ontwikkel jezelf tot Specialist

Ontwikkeling is niet alleen werkervaring! Ook opleiding en het versterken van je persoonlijke vaardigheden. Your Professionals investeert doorgaand in jouw ontwikkeling zodat jij kan groeien als persoon.

Naast interessante opdrachten bieden wij allerlei vak gerelateerde studiemogelijkheden aan. Dit doen wij via onze Academy, in-house kennissessies en masterclasses. Daarbij besteden we veel aandacht aan je persoonlijke vaardigheden. Samen met jou zorgen we dat je je ontwikkelt tot de vakspecialist van morgen!

Your Professionals bemiddelt professionals in verschillende fases van hun carrière: van young professionals voor een succesvolle kick-off van hun loopbaan tot senior professionals voor verdere verdieping.

Binnen de Your Professionals Academy bieden we de volgende traineeships:

BI & Analytics Young Excellence ProgramGa jij voor succes?Werken voor Your Professionals betekent een boost voor je carrière. Dagelijks werken onze professionals voor toonaangevende opdrachtgevers. 
Pas jij bij Your Professionals?Behoor jij tot de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij aansprekende organisaties? Vast of interim? Dan willen we jou graag leren kennen. 
Blijf op de hoogteWil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor onze jobalert en ontvang wekelijks de vacatures op basis van jouw voorkeuren.