Bureauprofiel

Professionals binnen specialistische vakgebieden

Your Professionals bemiddelt professionals voor permanente en interim functies. Dat doen wij binnen specialistische vakgebied zoals Finance, IT, Techniek en Chemie & Procesindustrie. Wij vinden dat je binnen elk vakgebied waarin je professionals bemiddelt een specialist moet zijn. Dat kan alleen als je als recruitment consultant je commiteert aan dat specialisme. Zo hebben we bij Your Professionals voor elk vakgebied een specialistische recruiter.

Door deze focus zijn we succesvol in het vinden van het juiste talent voor een vaste baan of een tijdelijke baan/opdracht. Bij Your Professionals draait het om de beste match. Je kunt op verschillende manieren via ons werken. Interim, met een projectcontract voor de duur van een project, maar ook een vaste functie bij één van onze opdrachtgevers behoort tot de mogelijkheden.

Specialisten in recruitment

Door onze specialisaties kunnen we snel kwaliteit leveren. De verscheidenheid aan disciplines maakt van ons team een degelijke en betrouwbare ‘one-stop-shop’ voor opdrachtgevers met wensen op het gebied van staffing en recruitment. Wij screenen onze kandidaten op technische kennis en vaardigheden, maar ook op persoonlijkheid en op de juiste karaktereigenschappen voor de betreffende functie en organisatie.

Fieldmanagement

Eenmaal geplaatst doen we aan ‘fieldmanagement’: we volgen onze mensen op de werkvloer en hechten veel waarde aan begeleiding. Al onze vakspecialisten hebben een eigen, persoonlijke consultant als aanspreekpunt voor vragen en eventuele problemen.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ga jij voor succes?Werken voor Your Professionals betekent een boost voor je carrière. Dagelijks werken onze professionals voor toonaangevende opdrachtgevers. 
Pas jij bij Your Professionals?Behoor jij tot de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij aansprekende organisaties? Vast of interim? Dan willen we jou graag leren kennen. 
Blijf op de hoogteWil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor onze jobalert en ontvang wekelijks de vacatures op basis van jouw voorkeuren.