IT Infrastructure

Hoog gekwalificeerde IT professionals

Door de jaren heen is IT een belangrijk element in de bedrijfsvoering geworden. Het is de basis voor veel afdelingen en onmisbaar in de huidige tijd. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

De vraag naar IT wordt groter, iedereen moet overal kunnen werken, informatie moet voor handen zijn, data moet veilig kunnen worden gebruikt en beheerd. Deze ontwikkeling vraagt meer van de hedendaagse IT’er. Deze moet vakinhoudelijk en technisch sterk zijn. Up-to-date blijven door middel van trainingen en certificeringen maar ook de persoonlijke capaciteiten bezitten om de vraag van de eindgebruiker te begrijpen en te vertalen naar een oplossing. Servicegerichtheid staat centraal.

Your Professionals IT werkt met Recruitment Consultants die vakspecialist zijn. Zij begrijpen de veranderende vraag en spelen hier actief op in. Wij hebben een vast team van IT Professionals die wij inzetten bij onze opdrachtgevers en op dagelijkse basis de IT Infrastructure waarborgen.

De core functies de wij bemiddelen:

  • Helpdeskmedewerkers
  • Werkplekbeheerders
  • Systeembeheerders
  • Netwerkbeheerders
  • IT-Consultants
  • IT-Managers

Door een uitgebreid netwerk, actuele kennis van de markt en gedreven vakspecialisten is Your Professionals in staat snel te acteren op aanvragen vanuit de markt.

Onze Recruitment Consultants in IT
Madelon SchipperBusiness Unit Manager
Sander van den HoekRecruitment Consultant
Marco BoumanRecruitment Consultant
Tom BrinkRecruitment Consultant