Interim solutions

Groot netwerk van direct inzetbare specialisten

Your Professionals beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die direct inzetbaar zijn. Met onze Interim Solutions zijn wij in staat oplossingen aan te dragen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken. Onze klanten beschikken snel over gecertificeerde specialisten die van grote toegevoegde waarde zijn.
De afgelopen jaren is onze dienstverlening verder geprofessionaliseerd. We onderhouden nauw contact met ons netwerk van zelfstandige interim professionals. Daardoor zijn we in staat om in uiteenlopende situaties te voorzien in een snelle en adequate tijdelijke oplossing

Eigen medewerkers en freelancers

Your Professionals lost interim vraagstukken op met zowel eigen medewerkers als freelancers. Binnen elk van onze marktspecialisaties hebben wij een sterk team aan Professionals opgebouwd die permanent voor ons werken. Onze professionals worden ingezet vanuit een vast dienstverband en worden door ons opgeleid en gecoached. Naast onze vaste medewerkers hebben wij een vaste kern aan ZZP’ers die wij inzetten bij onze opdrachtgevers. Wij screenen de ZZP’er en dragen zorg voor de contractuele en administratieve afhandeling. We leveren snel zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Meer weten?Madelon SchipperBusiness Unit Manager
Gespecialiseerde recruitersBij Your Professionals hebben we voor elk vakgebied een specialistische recruiter. Door deze focus zijn we succesvol in het vinden van het juiste talent.
Aanvraag versturenWij zijn uitstekend in staat om de vragen van opdrachtgevers te vertalen naar een concreet profiel en uiteindelijk een nieuwe medewerker: vast of tijdelijk.