Permanent solutions

Kwalitatieve invulling van vaste posities

De service Permanent Solutions van Your Professionals richt zich op de kwalitatieve invulling van vaste posities. Door onze ervaring en expertise hebben wij een groot netwerk van specialisten aan ons kunnen binden. Onze recruitment consultants staan voortdurend in contact met direct en latent zoekende kandidaten. Wij spreken en screenen onze kandidaten regelmatig. Het resultaat is een constante instroom van gescreende kandidaten die op zoek zijn naar de volgende vaste stap in hun carrière. De Permanent Solutions die wij aanbieden, kunnen we onderverdelen in Werving & Selectie, Deta-Vast & Executive Search.

Werving & selectie

Your Professionals gaat Werving & Selectie trajecten aan op basis van het principe ‘No Cure No Pay’. Een grondige screening van onze kandidaten, een vast netwerk van permanente kandidaten en een goede ‘after placement service’ vormen de rode draad voor een kwalitatief hoogstaand Werving & Selectie traject. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak; permanente vacatures moeten immers worden gedragen door kwaliteit.

Deta-vast

Opdrachtgevers willen zekerheid voordat ze een kandidaat voor langere tijd aan zich binden. Bij Deta-Vast plaatsen we een kandidaat voor een vooraf besproken termijn op de payroll van Your Professionals. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat die de kandidaat voor een langere periode aan het werk ziet, voordat hij deze kandidaat eventueel een vast contract aanbiedt. Voldoet de kandidaat niet? Dan kunnen we het contract met inachtneming van een opzegtermijn ontbinden

Meer informatie?Tom HeuvelsRecruitment Consultant
Interim SolutionsMet onze Interim Solutions zijn wij in staat oplossingen aan te dragen voor tijdelijke capaciteitsvraagstukken. Onze klanten beschikken meteen over gecertificeerde specialisten.
Aanvraag versturenWij zijn uitstekend in staat om de vragen van opdrachtgevers te vertalen naar een concreet profiel en uiteindelijk een nieuwe medewerker: vast of tijdelijk.